Al in juli 2020 startte Reiner Füllmich, één van 's werelds topadvocaten, een onderzoekscommissie met de naam Stiftung Corona Ausschuss. Hij zag in dat overheden, wereldwijd, een agenda aan het uitrollen waren die niets te maken had met de volksgezondheid. Tijdens het 60e verhoor van Stiftung Corona Ausschuss horen we Dr. David E. Martin, oprichter en CEO van M-CAM. Het is allemaal een 'gefabriceerde illusie', aldus Martin. Een angstcampagne die als doel heeft om de mensheid een injectie te laten accepteren.

Gideon van Meijeren is Tweede Kamerlid voor Forum voor Democratie. In gesprek met Erik van der Horst windt hij er geen doekjes om: Nederland is geen democratie meer. Het beleid wordt in achterkamertjes bepaald en het parlement is niet veel meer dan een 'showtje voor de bühne'. Echt invloed uitoefenen op het beleid, vanuit de kamer, is een illusie.

"Pandemie van de Angst" is de titel van het onlangs verschenen boek van Kees van der Pijl, waarin de coronapandemie in breder geopolitiek kader wordt behandeld. Van der Pijl windt er geen doekjes om; het gaat om een angstpandemie, niet om een grieppandemie.

Met een vernietigend betoog in de Tweede Kamer, maakte Pepijn van Houwelingen afgelopen woensdag gehakt van de financiële administratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) over het jaar 2020. Het ministerie van Huge de Jonge raakte tenminste 600 miljoen euro kwijt.

Een video van Crisis Compilatie. Deze behoeft geen verdere toelichting, enkel het verzoek om 'm massaal te delen...

Een zeer informatieve animatie van ongeveer 15 minuten. Deze informatie zouden de mainstream media en je huisarts met je moeten delen, vóórdat ze je verzoeken je mouw op te rollen voor de injectie.

In ZEMBLA Internationaal, een onderzoek naar de marketingmethodes van de geneesmiddelenindustrie van de Franse publieke televisie. Hoe kan het dat er medicijnen op de markt komen, die gevaarlijk blijken te zijn, of onvoldoende getest zijn?

Of je nu vóór of tegen de corona-maatregelenen bent, wel of niet in de pandemie gelooft, vaccin-weigeraar of mouw-opstroper bent; dit is een presentatie die iedereen gezien en gehoord moet hebben!

Vorige week mocht ik mijn - enigszins onwennige - debuut maken bij Café Weltschmerz. Sanne Adrichem en Margriet de Zwaan, beiden algemeen verpleegkundigen in een ziekenhuis, vertellen over hun ervaringen en wat hen heeft bewogen om aan de bel te trekken. Ze zijn kritisch over het coronabeleid. Dit zou bedoeld zijn om de zorg te ontlasten, maar maatregelen die echt zoden aan de dijk zouden zetten – meer investeren in personeel, meer aandacht voor preventie, en het uitbreiden van capaciteit – worden niet genomen. "Alle aandacht gaat naar corona."

We konden erop wachten. En het is gebeurd...
De Keuringsdienst van Waarheid is ge'debunkt. Ge'fact-checkt!
Of niet?

In deze aflevering van de Keuringsdienst van Waarheid eens geen video, maar een podcast. Karin werkt als ambulant begeleidster in de zorg. Door haar werkgever wordt zij voor een bijna onmogelijk dilemma geplaatst. Ze ging daarover met mij in gesprek.

Minder dan een handjevol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat 's ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we 's nachts op slapen. Alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties.

In deze video zie je, aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten, hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter "The Great Reset" van het World Economic Forum.

Een duizelingwekkend aantal ondernemers wordt getroffen door de - zeer matig onderbouwde - maatregelen die de overheid treft. In een notendop: 68.000 horecazaken gesloten, 86.000 winkels, 17.000 schoonheidssalons, 45.000 kappers, 650 theaters… En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Hugo de Jonge omschrijft het covid-19-vaccin als 'het beste dat ons kan overkomen'. Tienduizenden reeds gevaccineerden zullen daar een andere mening over hebben. Zij zijn blijvend invalide, levensbedreigend gewond, of overleden. Zijn deze mRNA-injecties werkelijk een geschenk uit de hemel? Of zijn ze een vloek uit de hel?

Sinds haar twintigste is Dr. Carrie Madej gefascineerd door vaccins. Sindsdien heeft ze deze 20 jaar lang uitvoerig bestudeerd. Haar diepgaande kennis en interesse op dit onderwerp, motiveerde haar om te begrijpen wat die nieuwe technologie voor het COVID-19-vaccin precies inhoudt; mRNA. Wat ze onthult, is op z’n zachtst gezegd alarmerend.

Met meer dan 100 video's in driekwart jaar, is dr. Vernon Coleman (74) een bovengemiddeld productieve vlogger voor zijn leeftijd. Gelukkig lijdt de kwaliteit niet onder de kwantiteit. Colemans bijdragen zijn scherp, feitelijk en doorspekt van onmiskenbare, Britse humor.

In een emotionele video legt dr. Vernon Coleman uit waarom dokters en verpleegsters die het covid-19-vaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers.

Een film waar de mainstream volledig allergisch voor zijn. Totale censuur op alle mainstream sociale media en videoplatforms. We hebben het over Mikki Willis' documentaire "Plandemic II: Indoctornation".

Sinds de start van de huidige lockdown hebben 45.000 kappers hun werk niet mogen verrichten. Ruim 68.000 horecazaken zijn gesloten en meer dan 86.000 winkels. In 650 theaters zijn de podia verlaten. 340.000 lege stoelen. Acteurs, muzikanten, cabaretiers, licht- en geluidtechnici, garderobepersoneel; allen werkloos thuis. Ruim 100.000 mensen in de evenementenindustrie vrezen voor hun baan. In bijna 17.000 schoonheidssalons gebeurt niets. Lege stoelen. Nederland telt ruim anderhalf duizend sportscholen. Die zijn dicht. Bijna duizend kermisexploitanten kunnen en mogen niets.

Afgelopen woensdag liet Hugo de Jonge de kamer per brief weten dat hij niet binnen de gestelde termijn kon reageren op de vraag van Van Haga met betrekking tot de toepassing van ivermectine.

Dat is merkwaardig, aangezien het middel tot miraculeuze resultaten leidt in de klinische studies en resultaten. Men zou verwachten dat de minister hier alle aandacht en voorrang aan zou geven, zodat de experimentele vaccins opgeborgen kunnen worden en de avondklok ingetrokken, evenals de sluiting van horeca en MKB.

Beste bezoeker,

Eén van de geciteerde experts heeft bezwaar gemaakt tegen het gebruik van het videomateriaal. Hoewel er geen rechten o.i.d. op dat materiaal zitten, willen we niemand in een lastige situatie brengen en hebben we de video derhalve (tijdelijk) verwijderd.

Op YouTube is de film nog wél te zien, echter enkel via een privé-link:
https://www.youtube.com/watch?v=FinH9L2bNsw

In maart van 2020 introduceerde Mark Rutte de term 'Het Nieuwe Normaal'. Tijdens de persconferentie van 1 april deed hij daar nog een schepje bovenop door te stellen dat 'het oude normaal van vóór corona niet meer terug zal keren'. Geen enkele van de aanwezige journalisten vroeg hem wat hij daarmee bedoelde.

Nederlandstalig ondertiteld!

In een poging om censuur te bestrijden, proberen artsen over de hele wereld de massa te waarschuwen voor de verwoestende effecten van de experimentele covid-vaccins die op het punt staan ​​massaal in het nietsvermoedende publiek te worden geïnjecteerd.

Als de Gateses en de Faucis en de vertegenwoordigers van het internationale medische establishment hun zin krijgen, zal het leven pas weer normaal worden als de hele planeet is ingeënt tegen SARS-CoV-2. Wat velen echter nog niet begrijpen, is dat de vaccins die worden ontwikkeld voor SARS-Cov-2 anders zijn dan alle vaccins die ooit eerder bij de menselijke bevolking zijn gebruikt. En hoe radicaal verschillend deze vaccins ook lijken, ze vertegenwoordigen slechts het allereerste begin van een complete transformatie van de vaccintechnologie die momenteel plaatsvindt in onderzoekslaboratoria over de hele wereld. Dit is een studie van The Future of Vaccines.

“Massa mRNA Vaccinatie is roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

Artsen Covid Collectief is een onafhankelijke, non-profit organisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid.

Een terugblik op 2020. De berichten, keuzes, acties en maatregelen van de overheid, ten aanzien van het corona-virus. Wat werd ons verteld en wat klopte daarvan wel of niet? Waarop werden de maatregelen gebaseerd, en was dat terecht?

En, wat staat ons te wachten in 2021. Dat vaccin, is dat nu (al) een verstandige keuze, of zijn er alternatieven?

In deze aflevering van KvW gaan we het hebben over mondkapjes, of mondmaskers. Hebben ze nu wél of géén nut? En, indien ze wél nut hebben, welk nut is dat dan?

We geven tevens het woord aan neurolge Margareta Griesz-Brisson. Haar indringende verhaal zal zeker indruk maken en u heel lang bijblijven.

In deze eerste aflevering van “Keuringsdienst van Waarheid” kijken we naar de rol die de media spelen in de beïnvloeding van beeldvorming en opinie. Hoewel de media de taak hebben – zelfs de verplichting – om u objectief en zo breed mogelijk te informeren, blijkt dat in werkelijkheid niet te gebeuren. In tegendeel; de media hanteren een verbluffend selectieve werkwijze tijdens hun objectief geachte verslaggeving.

Dr. Carrie Madej leidde twee grote medische klinieken in de staat Georgia, VS. Sinds haar twintigste is ze gefascineerd door vaccins en heeft ze ze sindsdien bestudeerd. Haar diepgaande onderzoek bracht haar ertoe te ontdekken wat de voorgestelde technologieën zijn voor de nieuwe COVID-19-vaccins. Wat ze onthult, is alarmerend.

Dr. Elke de Klerk is oprichter van Artsen voor Waarheid en zetelt tevens in The World Doctors Alliance. In dit interview met David Sorensen geeft ze op heldere, feitelijke wijze weer wat de werkelijke stand van zaken is, rondom Covid-19, de PCR-test en de pandemie in zijn geheel.

Mijn naam is Margareta Griesz-Brisson. Ik ben neurologe, met een praktijk in Müllheim en een praktijk in Londen. Ik volg de gebeurtenissen in Duitsland en de rest van de wereld met groeiende bezorgdheid. Corona is een gematigde griep gebleken en de genomen maatregelen zijn een absolute ramp op elk niveau.

Dr. Lyons-Weiler voert al meer dan 20 jaar biomedisch onderzoek uit en heeft 58 peer-reviewed publicaties. Na het behalen van een doctoraat in ecologie, evolutie en conservatie in biologie, won hij een AP Sloan Postdoctoral Fellowship in Computational Molecular Biology aan de Pennsylvania State University.

Dr. Vernon ColemanGeachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.

~ Hendrik Mattheus van Randwijk, 1906-1966

pak-je-privacy-terug-1-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug