Langzaam maar zeker lijkt het bij steeds meer mensen door te dringen: Ze zijn voor de gek gehouden. De zogenaamde pandemie was - en is - één grote marketingstunt met een globale vaccinatiecampagne als hoofddoel. Waar die 'vaccinatie' toe moet leiden, daarover in een later item meer.

Sinds een week of twee heb ik mij ontdaan van de ketens van Google. Wat voelt dát goed!

We hebben te maken met experimentele vaccins, die voor “Emergency Use” tijdelijk zijn toegelaten, waarvan de effectiviteit onvolledig is aangetoond, en die daarnaast 100 x dodelijker zijn dan een griepvaccin; een toename in sterfgevallen van maar liefst 10.000% (tienduizend procent).

Een uiteenzetting...

Jan Vingerhoets

Sommige politici zijn eigenlijk net virussen: onvoorspelbaar, veranderlijk, maar vooral: verraderlijk, want ze muteren voortdurend.

Het was 1986. Ik was 12. De buurman, Evert, overhandigde mij een VHS-videoband met de woorden: "Hier, dit vind jij wel gaaf, denk ik." De cassette ging in de videorecorder en een uur later was ik totaal 'flabbergasted'. Waar had ik zojuist naar zitten kijken en - vooral - luisteren? De cassette werd teruggespoeld en opnieuw gespeeld. En nog eens. En nog eens...

Na een maandenlange juridische strijd met het Robert Koch Instituut (Duitse RIVM) kreeg een groep advocaten de beschikking over correspondentie, waaruit blijkt dat het Duitse ministerie van binnenlandse zaken onderzoekers beïnvloedde. Dat is vandaag te lezen in het Duitse dagblad Die Welt. In de e-mailwisseling vraagt de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, Markus Kerber, de onderzoekers bijvoorbeeld om een model te ontwikkelen op basis waarvan “maatregelen van preventieve en repressieve aard” kunnen worden gepland.

Ministerie van Waarheid

We zijn deze week getuige geweest van de totale invoering van 'The Ministry of Thruth', zoals beschreven door George Orwell in zijn bestseller 1984. Big Tech reguleert op ongekende wijze wat er wel en niet gezegd mag worden op de sociale media. Facebook, Instagram en Twitter gooien accounts overboord die onwelgevallige meningen verkondigen.

Ons platform, de Keuringsdienst van Waarheid, is amper twee weken oud; op 17 december publiceerden we onze eerste video "Wat is er mis met de media?" Op het moment van schrijven, is die video ruim 2.000 keer bekeken op onze eigen website en 32.000 keer op YouTube. Dat zijn aantallen, waarvan we niet hadden durven dromen.

Met elke dag die vordert, zie ik het moment naderen dat ik geacht word honderden, wellicht duizenden mensen te vaccineren met een vaccin waarbij ik nog altijd twijfels heb. Minister de Jonge kan het vaccin wel bagatelliserend vergelijken met een frikandel, maar mijn praktijk is geen snackbar.

Vragen van een bezorgde huisarts

Door: Jan Vingerhoets, Huisarts

Nederlandse vertaling van de conclusies, zoals deze te vinden zijn op de website van Arzte für Aufklärung - Masken (https://www.ärzte-für-aufklärung.de/masken/)Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain

pak-je-privacy-terug-3-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug