Dr. Carrie Madej leidde twee grote medische klinieken in de staat Georgia, VS. Sinds haar twintigste is ze gefascineerd door vaccins en heeft ze ze sindsdien bestudeerd. Haar diepgaande onderzoek bracht haar ertoe te ontdekken wat de voorgestelde technologieën zijn voor de nieuwe COVID-19-vaccins. Wat ze onthult, is alarmerend.

Deze video is een diepgaande documentaire die laat zien hoe deze nieuwe vaccins ons DNA kunnen veranderen en ons in hybriden kunnen veranderen. De plannen zijn om mensen te verbinden met kunstmatige intelligentie en wereldwijde controlenetwerken. Dit is het begin van het transhumanisme, dat ons in MENS 2.0 verandert.

Dat klinkt misschien cool voor degenen die te veel sciencefictionfilms hebben bekeken, maar de realiteit is dat het een einde zou maken aan onze autonomie en ons tot slaven zou maken van globalistische technologiebedrijven die ons dan kunnen controleren, zonder dat we ons daarvan bewust zijn.Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

Whoever controls the media, controls the mind.

~ Jim Morrison

pak-je-privacy-terug-3-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug