Een film waar de mainstream volledig allergisch voor zijn. Totale censuur op alle mainstream sociale media en videoplatforms. We hebben het over Mikki Willis' documentaire "Plandemic II: Indoctornation".

Geleid door het nauwgezette werk van Dr. David E. Martin, volgt Plandemic II: Indoctornation, een drie decennia lang geldspoor dat direct leidt naar de hoofdrolspelers achter de COVID 19 pandemie. Plandemic II legt de verbanden bloot tussen alle vormen van media, de medische industrie, de politiek en de financiële markten. De documentaire ontmaskert de grote belangenconflicten van de besluitvormers die deze crisis momenteel in 'goede banen' leiden.

Bekijk het hier ongecensureerd, vorm je eigen mening en verspreid het.Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

Whoever controls the media, controls the mind.

~ Jim Morrison

pak-je-privacy-terug-1-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug