Afgelopen woensdag liet Hugo de Jonge de kamer per brief weten dat hij niet binnen de gestelde termijn kon reageren op de vraag van Van Haga met betrekking tot de toepassing van ivermectine.

Dat is merkwaardig, aangezien het middel tot miraculeuze resultaten leidt in de klinische studies en resultaten. Men zou verwachten dat de minister hier alle aandacht en voorrang aan zou geven, zodat de experimentele vaccins opgeborgen kunnen worden en de avondklok ingetrokken, evenals de sluiting van horeca en MKB.

Kijkt u naar Dr. Pierre Kory. Hij heeft geen enkel voorbehoud. "We have a solution to this crisis." We hebben een oplossing voor deze crisis.

Wij hebben twee prangende vragen:

1. Waarom vernemen we hierover niets via de reguliere media?

2. Waarom is er geen overheid ter wereld, inclusief die van ons, die hier prioriteit aan geeft?Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

Whoever controls the media, controls the mind.

~ Jim Morrison

pak-je-privacy-terug-1-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug