In een poging om censuur te bestrijden, proberen artsen over de hele wereld de massa te waarschuwen voor de verwoestende effecten van de experimentele covid-vaccins die op het punt staan ​​massaal in het nietsvermoedende publiek te worden geïnjecteerd. 

Wat zou deze doktoren, verpleegsters, wetenschappers en andere gezondheidswerkers kunnen motiveren om zo'n gepassioneerd pleidooi te houden? Wat hebben ze te winnen door de tijd te nemen om het publiek voor te lichten over de verborgen gevaren van een nieuw type vaccin dat op het punt staat te worden toegebracht aan de burgers van landen over de hele wereld?

Ze hebben niets te winnen en veel te verliezen, inclusief hun carrière en mogelijk zelfs hun leven.

Dus waarom doen ze dit? Waarom worden deze artsen en professionals zo gecensureerd als de nieuwe covid-vaccins in feite "veilig en effectief" zijn? Wat verbergen de media en de regeringen, waarvan ze niet willen dat het publiek het weet?

Ze doen dit omdat ze doktoren en wetenschappers zijn die de wetenschap echt begrijpen, en die de verwoestende mogelijke gevolgen kennen voor degenen die ervoor kiezen om dit zeer giftige en gevaarlijke vaccin te krijgen. Ze proberen zoveel mogelijk mensen te redden van de onmeetbare ellende die dit vaccin zal veroorzaken, waaronder, hersenletsel, levenslange auto-immuunziekte, onvruchtbaarheid en de dood.

 Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

De geboorte van een recht
betekent bijna altijd de dood van een vrijheid.

~ Sully Prudhomme

pak-je-privacy-terug-3-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug