Onderzoekswetenschapper James Lyons - Weiler (PhD) is President en CEO van The Institute for Pure and Applied Knowledge, oprichter van IPAK-EDU.org, en de auteur van "Cures vs. Profits", "Environmental and Genetic Oorzaken van autisme", en "Ebola: een evoluerend verhaal"

Dr. Lyons-Weiler voert al meer dan 20 jaar biomedisch onderzoek uit en heeft 58 peer-reviewed publicaties. Na het behalen van een doctoraat in ecologie, evolutie en conservatie in biologie, won hij een AP Sloan Postdoctoral Fellowship in Computational Molecular Biology aan de Pennsylvania State University. Voordat hij IPAK en IPAK-EDU oprichtte, was hij een volwaardig lid van de faculteit aan het Kankerinstituut van de Universiteit van Pittsburgh, een faculteit van de afdeling Pathologie in de School en Geneeskunde aan de Universiteit van Pittsburgh, en Senior Onderzoekswetenschapper / Wetenschappelijk Directeur van de Universiteit van Pittsburgh's Bioinformatics Analysis Core ter ondersteuning van translationeel onderzoek, systeembiologie, sequentieanalyse en het creëren van nieuwe algoritmische oplossingen voor de analyse van complexe en uitdagende gegevens.

 Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

Vrijheid betekent verantwoordelijkheid.
Daarom zijn de meeste mensen er bang voor.

~ George Bernard Shaw

pak-je-privacy-terug-3-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug